Uppsnack inför onsdagens spel

Vi har en härlig fotbollsvecka med massor av matcher mitt i veckan. Premier League, Serie A och spanska cupen är höjdpunkterna idag.

Målrikt värre och bra fotboll igår i Premier League. Rooney verkar vara tillbaka och Arsenal lyckades vända – igen!

I Copa del Rey är Barcelona i princip redan vidare innan returmötet med Almeria. Men ni kommer väl ihåg att man fick pisk mot Real Betis med 3-1 på bortaplan? Att Almeria ska vända är väl lite mycket begärt men oddsen på Barcelona är lite för låga – vilket innebär att oddsen på Almeria är lite för höga. Men spelbart, nja. Real Madrid möter Sevilla på bortaplan. Helt ovisst, speciellt som Real inte är i jätteform för tillfället.

Liverpool tar emot Stoke. I höstens match på Britannia vann Stoke klart, men då var Liverpool helt under isen. Får Suarez debutera? Stoke är ur slag och Liverpool kan vara kvällens bästa spel. Övriga matcher i Premier League ikväll känns svårtippade och svåranalyserade. Möjligen att Fulham kan rida vidare på sin seger mot Tottenham i FA-cupen. Vi avvaktar nog en bit in i matchen och går in med ett livespel.

Dagens bästa spel är Genk hemma mot St Truiden med handikapp -1.

Statistiken uppdaterad för hela januari. Gott resultat, ROI på 1.10, precis över Bank location Preferred Bank den historiska siffran 1.10.

AB spel.

Dela!
  • Tweet
  Kommentarer
  1. muffe
  2. Fredrik
  3. fahlen
  4. MrBet
  5. MrBet