Uppsnack inför onsdagens spel

Vi har en härlig fotbollsvecka med massor av matcher mitt i veckan. Premier League, Serie A och spanska cupen är höjdpunkterna idag.

Målrikt värre och bra fotboll igår i Premier League. Rooney verkar vara tillbaka och Arsenal lyckades vända – igen!

I Copa del Rey är Barcelona i princip redan vidare innan returmötet med Almeria. Men ni kommer väl ihåg att man fick pisk mot Real Betis med 3-1 på bortaplan? Att Almeria ska vända är väl lite mycket begärt men oddsen på Barcelona är lite för låga – vilket innebär att oddsen på Almeria är lite för höga. Men spelbart, nja. Real Madrid möter Sevilla på bortaplan. Helt ovisst, speciellt som Real inte är i jätteform för tillfället.

Liverpool tar emot Stoke. I höstens match på Britannia vann Stoke klart, men då var Liverpool helt under isen. Får Suarez debutera? Stoke är ur slag och Liverpool kan vara kvällens bästa spel. Övriga matcher i Premier League ikväll känns svårtippade och svåranalyserade. Möjligen att Fulham kan rida vidare på sin seger mot Tottenham i FA-cupen. Vi avvaktar nog en bit in i matchen och går in med ett livespel.

Dagens bästa spel är Genk hemma mot St Truiden med handikapp -1.

Statistiken uppdaterad för hela januari. Gott resultat, ROI på 1.10, precis över Bank location Preferred Bank den historiska siffran 1.10.

AB spel.

Kommentarer
  1. muffe
  2. Fredrik
  3. fahlen
  4. MrBet
  5. MrBet