Att spela till de bästa oddsen är det enda sättet att, över tid, tjäna på sport betting. Det spelar ingen roll om man är en mästare på att tippa. Det är återbetalningen som är allt. Visst får sig egot en boost när man prickar rätt i flera matcher på rad, men om man bara spelar på sport för sitt egos skulle kan man ju lika gärna avstå från att spela om pengar.

Här på MrBet.nu förespråkar vi att man först gör en analys av en match som man tycker verkar intressant. Steg två är sedan att hitta ett odds som har ett bra värde. Om man bara har ett spelbolag att använda sig av för sina spel kan det ofta bli så att man får stå över spel på ett visst objekt, detta eftersom det erbjudna oddset helt enkelt inte är spelbart. Är man medlem på flera spelbolag har man större möjligheter att hitta bra odds.

Att kika igenom spelbolagens oddslistor tar tid. Därför presenterar vi våra egna listor för fotboll, hockey och tennis. Här ser du vilka matcher som kommer att spelas i dag och några dagar framåt. Du ser också vilka spelbolag som för närvarande har de bästa oddsen. Oddsen uppdateras ungefär var femte minut.

Odds fotboll

Odds tennis