Speltips Chile – Uruguay

uruguaySpel: Uruguay DNB eller +1
Spelstopp: 01:30 25 juni

Höga odds på Uruguay

Det är dags för den första kvartsfinalen i Copa América och den går mellan Chile och Uruguay. I övriga fajter möts Bolivia – Peru, Argentina – Colombia och Brasilien – Paraguay. Segraren i mötet Chile – Paraguay får möta antingen Bolivia eller Peru, vilket gör att vägen till final är ganska så utstakad.

Värdnationen Chile gör ett utmärkt Copa América och det var ganska väntat. Värdnationen gör det, utan undantag, bra i de större internationella turneringarna och Chile är ju dessutom inget dåligt lag. I gruppen öppnade man med att tvåla dit Ecuador för att sedan spela oavgjort mot Mexiko och sedan förnedra Bolivia med 5-0. Vargas, Sánchez, Vidal och de andra storstjärnorna har verkligen varit på hugget.

Uruguay, som saknar Luis Suárez, har inte riktigt imponerat i Copa América så här långt. 1-0 mot Jamaica i premiären var kanske programenligt, men det var inte jätteimponerande. Förlusten mot Argentina (0-1) var sur och oavgjort mot Paraguay var inte riktigt vad de ljusblå-vita hade tänkt sig. Hur som helst har Uruguay lyckats snika sig vidare till kvartsfinal och det känns som det finns mer att gå på.

Chile är möjligen ett bättre lag om man ser till kvaliteten överlag. Då är det framför allt mittfältet och anfallet det handlar om. Chile har också favör av hemmaplan och formen är utmärkt. Emellertid tycker vi att ett odds på ner mot 1.60 på Chile är alldeles för lågt. Därmed är inte sagt att vi tycker att du ska kliva in med alla polletter på Uruguay. Vi spelar Uruguay DNB eller Uruguay +1 beroende på hur oddsen utvecklas fram till matchstart.

Dela!
    • Tweet