Live stream har funnits i ganska många år nu så det är egentligen ingen nyhet. Streamingtjänsterna förbättras och förfinas dock hela tiden och det är milsvid skillnad i kvaliteten på en stream idag och en stream för några år sedan.

Det finns ett antal spelbolag som sänder sportevenemang via live stream. De två som har det absolut största utbudet av live stream är Unibet och Betsafe. Konkurrenterna kommer faktiskt inte i närheten. Vilken av just dessa två som är bäst är nog en smaksak. Skillnaderna är inte stora. Du har ungefär 20 000 event per år att ta del av hos både Unibet och Betsafe. Dessutom erbjuder båda dessa aktörer live streaming i mobilen.

Du kan till exempel streama:
Ligue 1
La Liga
ATP-tennis
NBA basket
Serie A
Holländsk fotboll
… och mycket mer …

 

Unibet

Unibet live stream

klicka här för att betta och komma till streamingen
Unibets live streaming-tjänst hittar du genom att gå till Odds – Livebetting och sedan välja Unibet TV. Givetvis kan du också kika igenom listan över aktuella livespel och leta efter en TV-symbol. Om du är inloggad och någon gång har gjort en insättning till ditt spelkonto är det bara att streama vad du vill.

Hos Unibet kan du bland annat se
La Liga
Ligue 1
Serie A
NBA basket
ATP-tennis

Live stream fotboll

Fotboll är världens största sport och det är självklart fotboll som är i fokus i utbudet av live stream av sport hos spelbolagen. En del spelbolag har ett begränsat utbud medan andra sänder det mesta från alla de stora ligorna. Premier League kan du tyvärr aldrig se hos spelbolagen. Inte heller Bundesliga.

Dela!
    • Tweet