Expekt frontExpekt startades, som så många andra spelbolag, av svenskar och det är en anledning till att Expekt genom åren alltid har varit en extra populär spelsajt. Det känns helt enkelt tryggt och säkert att spela på Expekt.

Det är dock inte bara tryggheten som lockar med Expekt. Man erbjuder ett komplett spelutbud med både odds pre-match och live, poker, casino och spel i mobilen. Att välkomsterbjudandet är något alldeles extra skadar givetvis inte heller.

Klicka här för att få ett riskfritt spel (pengarna tillbaka om du förlorar) upp till 1000 kr.

Expekt bonus

Expekt erbjuder alla nya spelare att ta del av ett erbjudande om ett riskfritt spel på upp till 1000 kr. Det är ett erbjudande som är helt unikt i bettingvärlden just nu. Erbjudandet fungerar som följer.

1. Börja med att registrera ett spelkonto -> klicka här för att komma rätt direkt.
2. Sätt sedan in pengar till ditt konto med valfri insättningsmetod.
3. Placera ett vad på valfritt odds och till valfri insats.
4. Om spelet går in, grattis! Om spelet inte sitter får du pengarna tillbaka upp till 1000 kr. Observera att återbetalningen är i form av riktiga pengar, inte bonuspengar.

Även för spel i mobil och surfplatta erbjuder Expekt ett riskfritt spel. Här är emellertid det riskfria spelet begränsat till 100 kr.

Varför spela på Expekt

Expekt spelutbudSkälen är många, men här har vi valt ut fem stycken.
+ Den kanske bästa livebetting-klienten just nu
+ Riskfria spel både på datorn och i mobilen
+ SuperToto och SuperScore
+ Inriktad mot svenska spelare
+ Utmärkt mobilapp

Spelutbud

Expekt mobil sportExpekt erbjuder omkring 20 000 odds varje vecka under ”högsäsong”, det vill säga de månader då alla större sporter är igång. Det är ett fullständigt massivt utbud. Majoriteten av oddsen gäller för fotboll, vilket är naturligt. Expekt har dock även ett riktigt stort utbud av odds på ishockey, tennis (fattas bara annat när Mats Wilander är frontfigur för sajten!) och basket. Även Formel 1-fans hittar en hel del odds på Expekt.

Expekt snålar inte med antalet olika odds per spelobjekt. Som ett exempel kan nämnas att antalet tillgängliga odds på en match i amatördivisionerna i England sällan understiger tio stycken.

Support

Expekts support är inte bäst i klassen, men absolut inte sämst heller. Det finns supportpersonal tillgänglig dygnet runt för att svara på dina frågor på svenska eller ”skandinaviska”. Dock kan du bara nå supporten via e-post.

Inbetalningar och uttag

Expekt erbjuder följande metoder för insättningar och uttag:
Visa
MasterCard
Visa Electron
Maestro
Trustly (banköverföring)
Skrill
Neteller
Paysafecard
uKash

Dela!
    • Tweet