Betsson EttkrysstvaSpelar du fortfarande på Svenska Spels Stryktipset? Är du nöjd med utdelningarna? Är det inte lite surt att tvingas se nästan hela vinstpotten gå till de spelare som får 13 rätt? När vann du egentligen på 10 rätt senast?

Stryktipset på Svenska Spel är en klassiker och kommer alltid att vara det. Spelidén är ju mästerlig och det finns nästan inget i livet som är bättre än att sitta framför TV:n på lördagseftermiddagar och invänta plingen i rutan. Det finns dock alternativ till Svenska Spels produkt, alternativ som kan vara betydligt mer förmånliga. Betssons produkt EttKryssTvå är en sådan.

Nu kan du spela stryktips gratis på Betsson – klicka här för att få ett system med 32 rader helt gratis.

Tippa Stryktipset på nätet med Betsson

Betssons EttKryssTvå fungerar precis som Stryktipset. Du ska gissa resultatet i form av hemmaseger, oavgjort eller bortaseger i totalt 13 matcher. Givetvis kan du spela en mängd olika färdiga system för att öka dina vinstchanser. Du kan spela upp till 9216 rader på en och samma kupong!

Om du vill ha lite hjälp med ditt tippande kan du läsa de tips som Betssons egen fotbollsexpert Ola Andersson delar med sig av. Du kan också se hur Betssons andra spelare har tippat och även hur oddsen ser ut.

Alltid utdelning på 10 rätt

Gratis stryktipsDet som är mest speciellt med stryktipset hos Betsson är att du i förväg alltid vet exakt vad minsta respektive högsta vinst för 13 rätt är. Det beror på att det är oddsen som avgör utdelningen, inte hur spelarna totalt sett har tippat. En annan speciell sak är att du alltid får utdelning om du får minst 10 rätt. Det har också att göra med att det är oddsen för matcherna som är i centrum när prispotten ska fördelas.

Supertoto hos Expekt

Förutom Betsson finns det några andra spelbolag som erbjuder stryktips-liknande spelformer. Expekt är ett sådant spelbolag. Varje lördag och söndag (och ibland också mitt i veckan) kan du spela Supertoto 14 med 14 matcher från de största europeiska ligorna. En ensam vinnare är alltid garanterad att ta hem vinster på upp emot 30 000 euro.

Vi har tyvärr inget erbjudande om gratis spel på Supertoto 14 att bjuda på, men du vet väl att du kan få ett riskfritt spel på 1000 kr som ny medlem?

Dela!
    • Tweet