Betfair bonus och recensionBetfair är världens största spelbörs. Notera att vi inte skriver ”spelbolag” utan just ”spelbörs”. Anledningen är att du på Betfair spelar mot andra spelare, inte mot spelbolaget Betfair. Det gör att du både kan spela för ett visst resultat och mot ett visst resultat, vilket ökar dina bettingmöjligheter dramatiskt.

Betfairs odds är alltid de högsta på marknaden. Anledningen är att spelarnas aktivitet gör att återbetalningen i princip alltid är 100 procent vid varje enskilt tillfälle. Med ett suveränt välkomsterbjudande och en grym support är Betfair ledande inom sportbetting.

Klicka här för att ta din bonus på 350 kr i riskfritt spel.

Bonus på Betfair

Som ny spelare på Betfair får du en välkomstgåva i form av 350 kr i ett riskfritt spel. Sätt 350 kr på valfritt spel och behåll vinsten om du vinner. Skulle du förlora spelet sätter Betfair in 350 nya fräscha kronor på ditt konto.

I tillägg till det riskfria spelet får du även en återbetalning upp till 10 000 kr på de poäng du tjänar under dina första 30 dagar som medlem.

Varför spela på Betfair

Betfair mobil

Det finns tre anledningar till att Betfair är ett utmärkt spelbolag. Det handlar om:

  • Enormt spelutbud
  • Bäst odds
  • Möjligheten att sälja spel

Spelutbudet är minst sagt enormt. Superlativen räcker inte riktigt till. Vill du spela på vattenpolo? Det går utmärkt. En seriematch i ligan på Antigua och Barbuda? Det finns mängder av odds även för det. Kort sagt ska du ha något enormt smal smak för att inte hitta de odds du söker.

Att Betfair erbjuder bäst odds är helt klart. Det följer av att det de facto inte är Betfair som sätter oddsen. Betfair tar i stället ut en avgift på 5% på alla vinnande spel.

Att du kan sälja spel (lay/boka spel) är en spännande del med Betfairs erbjudande. Tror du inte att Arsenal kommer att vinna Premier League? Spela då mot det resultatet och ta hem pengar om vilket som helst annat lag vinner.

Support
Du kan kontakta Betfair via både e-post, direktmeddelande på sajten samt telefon. Via e-post och direktmeddelande kommer du i regel alltid i kontakt med svensktalande support. Via telefon är det ofta engelskspråkig support du får tala med.

Inbetalningar och uttag
När det gäller betalningsmetoder erbjuder Betfair det mesta, såsom till exempel kreditkort, bankkort, Skrill/Moneybookers, Neteller, ja till och med PayPal.

Betfair bonus

Dela!
    • Tweet