Det finns två typer av filmningar. En där man förstärker en knuff och faller lite strategiskt och en där man “hittar på” en förseelse. Här är dom värsta filmarna oavsett kategori.

Drogba och Lehman fånar sig

Stevie Gerrard är ju en hårdtacklande-no-nonsense-spelare och han hatar filmare. Men nog lyckas han själv ramla lite snyggt då och då? Kolla här och här också.

Ultraklassikern: Chilenaren Roberto Rojas skar sig med ett rakblad, hällde ketchup på sig och ville få allt till att han blivit skadad av en fyrverkeripjäs.

Rivaldo: Ok, det är väl inte helt ok av den turkiske spelaren att sparka bollen på Rivaldo. Men ojojoj vilken fake han är Rivaldo…

Ett sätt att undvika att själv få ett gult eller rött kort är att fejka att man fick lika ont som den spelare man just kapade. Eller att bollen träffade magen eller bröstet istället för armen. Eller så försöker man leka Neo i Matrix. Hur som helst genomskådade domaren Steven Taylors hands.

Klinsmann VM 1990. Fantastiskt! En lätt touch, ett jättehopp, en halv volt, helvetets alla plågor. Inte ett helt ben i hela kroppen.

Norbert Meier – den filmande tränaren.

Dela!
    • Tweet