Speltips Arsenal – Sunderland

ArsenalSpel: Sunderland klarar oavgjort
Spelstopp: 20:45, onsdag 20 maj

 

En pinne räcker för båda lagen

Säsongen är snart slut och det är egentligen bara söndagens slutomgång som återstår. Vi har dock en hängmatch mellan Arsenal – Sunderland att avverka.

Förutsättningarna inför matchen är att båda lagen behöver en poäng för att redan innan slutomgången säkra lagens respektive mål. Arsenal behöver en poäng för att hålla Manchester United bakom sig och säkra avancemang direkt till gruppspelet i Champions League i höst. Sunderland å andra sidan behöver en poäng för att säkra avancemang. Det ska dock sägas att Arsenal fortfarande har en liten chans att ta in på Manchester City på andraplatsen. För det här speltipset lägger vi dock mindre vikt vid detta.

Arsenal har visat upp en skaplig form på sistone, men det är ändå lite bekymmersamt att målskyttet har gått lite i stå. Dessutom har det varit ganska tydligt att Wenger och hans mannar har siktet inställt på FA-cupfinalen mot Aston Villa den 30 maj. Det har saknats lite geist på sistone.

Sunderland har verkligen inte visat brist på kämparanda och entusiasm och man har plockat åtta poäng på de fyra senaste matcherna. 2-1 hemma mot Southampton och 2-0 borta mot Everton är rätt och slätt imponerande och det är fantastiskt hur Sunderland återigen har lyckats göra en riktigt bra avslutning på säsongen.

Vårt speltips för Arsenal – Sunderland är att Sunderland fixar minst oavgjort på Emirates. Det är lite av ett långskott, men vi tycker att oddsen på Arsenal är alldeles för låga om vi ser till förutsättningarna. Arsenal känns inte jättegiftiga framåt och Sunderlands försvar har hållit ställningarna på ett utmärkt sätt på sistone. Kan Sunderland sticka upp och göra mål finns chansen att man plockar hem alla tre poäng. Vi går för ett DNB-spel på Sunderland och om du hittar ett odds på 9.00 eller bättre är det bara att skicka in polletterna.