Speltips Linköping – Skellefteå 25 feb

Spel: Linköping +1 till 1.70
Spelstopp: 19:00

Linköping lyckades avsluta en riktigt tråkig period med två vinster innan OS-uppehållet. Det gjorde nog susen för självförtroendet. En extra boost i självförtroendet kan behövas på upploppet. LHC har åtta poäng upp till Leksand som parkerar på den sista direktplatsen till slutspelet och man har fortfarande chansen att slippa ett kämpigt kvalspel. Då krävs det dock tre poäng här mot Skellefteå.

Skellefteå seglar igenom SHL och behöver knappt förta sig. Sju raka segrar inför den här fajten. Grym statistik mot LHC och en defensiv som är helt makalös. Här ser vi dock att LHC ska ha en bra chans. Att göra poäng är inga problem för LHC. Det är bara just Skellefteå som har gjort fler mål (ett enda) än LHC hittills. Kan man bara hålla ordning på försvaret så ska man ha chans på minst en pinne. Full utdelning trots oavgjort tycker vi betalar skapligt och vi lägger ett spel.

betsafe bonus 500 kr + 500 riskfritt Spela nu

 

Senaste fem Linköping
1/2 Luleå – Linköping 6-0
4/2 Leksand – Linköping 5-2
6/2 Färjestad – Linköping 2-4
8/2 AIK – Linköping 4-5
18/2 Dinamo Riga – Linköping 4-3 (träningsmatch)

Senaste fem Skellefteå
30/1 AIK – Skellefteå 1-4
1/2 Brynäs – Skellefteå 1-4
4/2 Växjö – Skellefteå 1-2 (OT)
6/2 Skellefteå – Örebro 4-2
8/2 Skellefteå – HV71 4-1