Speltips Leverkusen – Paris SG 18 feb

stream Paris SGSpel: Paris SG till 2.30
Spelstopp: 20:45
Det är tvåan i Bundesliga som möter ettan i Ligue 1. Hade det här varit för några år sedan hade tipset gått till tyskarna direkt. Nu kan vi emellertid inte göra det.

Leverkusen ligger tvåa i tabellen, men man kommer att bli omsprungna i slutet förmodligen av både Dortmund och Schalke. Man har helt enkelt inte en lika bredd trupp som konkurrenterna. Dessutom ska man nu slåss mot blytunga PSG i två fajter. Formen är inte helt super och dessutom hade man ett brottartungt möte mot Schalke så sent som i lördags (som man förlorade). Det är ett lite stukat Leverkusen som ska försöka sig på att besegra Zlatan och company över två matcher.

PSG är ett lag stabilt som få. Man har egentligen bara gjort två dåliga matcher under säsongen (Evian TG i december och Montpellier i januari). Man värmde upp med 3-0 hemma mot Valenciennes i fredags och har alltså fått en dags extra vila. Det här tar fransoserna!

Winnerlogo 250 kr gratis Spela nu

 

Bayer Leverkusen senaste fem matcherna
25/1 Freiburg – Leverkusen 3-2
1/2 Leverkusen – Stuttgart 2-1
7/2 Mönchengladbach – Leverkusen 0-1
12/2 Leverkusen – Kaiserslauten 0-1 (e förl.) (cupen)
15/2 Leverkusen – Schalke 1-2

Paris SG senaste fem matcherna
25/1 Guingamp – PSG 1-1
31/1 PSG – Bordeaux 2-0
4/2 Nantes – PSG 1-2 (ligacupen)
9/2 Monaco – PSG 1-1
14/2 PSG – Valenciennes 3-0