Speltips Sheffield United – Fulham 26 jan

Spel: Sheffield U DNB till 1.91
Spelbar ner till: 1.89
Spelstopp: 14:00

Den tidiga söndagsmatchen i FA-cupens fjärde omgång spelas på anrika Bramall Lane i Sheffield. Sheffield i League One tar emot Fulham från Premier League. Hade det här handlat om vilket annat lag som helst hade oddsen på bortalaget varit betydligt lägre än vad de är nu. I dagsläget är oddsen i princip jämbördiga och det beror givetvis på att Fulham går kräftgång just nu.

Sheffield United är ett klassiskt bonkagäng och det bonkas allra mest på Bramall Lane. När Sheffield United var uppe i högsta serien på 1980-talet och början av 1990-talet var det många av storlagen som verkligen bävade för att åka till Bramall Lane för att spela på United. Benpipor rök, publiken var vild och det spelades mer rugby än fotboll. Så är det till viss del fortfarande. Sheffield United är ett klassiskt bonkagäng och den taktiken brukar löna sig utmärkt mot lag som försöker spela fotboll. Även om Fulham är usla för tillfället så har de ju en spelidé.

Fulhams tabellplacering är prekär och man har en otroligt viktig match mot Swansea redan på tisdag. Man har ingen chans att vinna FA-cupen och det kan bli så att man roterar på laget. Sheffield United ligger prekärt till även dom (i League One), men formen är på uppåtgående och man satsar hårt på FA-cupen, särskilt efter vinsten borta mot Aston Villa i förra omgången. Tajt, hårt – Sheffield fixar åtminstone oavgjort.

willhill 1000 kr Spela nu