Speltips Liverpool – West Ham 7 nov

Spel: Liverpool -1 till 1.78
Spelbar ner till: 1.75
Spelstopp: 16:00
För bara någon säsong sedan hade ett handikappspel på Liverpool hemma känts mycket osäkert, hur ”säkert” spelet än hade varit på pappret. Den här säsongen har man lyckats tvåla till alla lag på nedre halvan med ordentliga siffror. Det är bara att kika på de senaste tre hemmamatcherna där man har gjort minst 4 mål i varje match. Luis Suárez är i en sådan makalös målform att han säkert gör minst ett mål och då behövs det sedan inte mycket mer för att klara handikappet. West Ham har nämligen något enormt svårt att göra mål. Man har bara nätat i två av de sju bortamatcherna under säsongen och har inte gjort mål på Anfield på sju säsonger. Dessutom släpper West Ham in en hel del mål för tiden. Winston Reid, som har varit den som hållit ihop försvaret någorlunda under hösten är skadad och det har gjort att det är minst sagt svajigt därbak. Carroll? Han verkar vara okay för spel, men det är tveksamt om han får göra en insats mot sin gamla klubb.

unibet bonus 1200 kr Spela nu

Senaste 5 för Liverpool (senaste sist)
Arsenal – Liverpool 2-0
Liverpool – Fulham 4-0
Everton – Liverpool 3-3
Hull – Liverpool 3-1
Liverpool – Norwich 5-1

Senaste 5 för West Ham (senaste sist)
West Ham – Aston Villa 0-0
Norwich – West Ham 3-1
West Ham – Chelsea 0-3
West Ham – Fulham 3-0
Crystal Palace – West Ham 1-0