Speltips Villareal – Malaga 29 nov

Spel: Villareal till 1.53
Spelbar ner till: 1.50
Spelstopp: 20:30 fredag

Villareal ser riktigt bra ut den här säsongen. Man har lyckats hålla kvar några av de viktigaste pjäserna och blandat in friskt blod. Det är ett lag som alltid kommer att spela en fotboll som antingen leder till stora framgångar eller som ger nedflyttning. Känns som det är lite allt eller inget över hela Villareal. Man ligger just nu på en fjärdeplats i La Liga vilket inte är annat än imponerande. Det är dock inte på något sätt konstigt. Man spelar bra och man ordnar poäng både här och där. Hemma spelade man senast 1-1 mot Atlético och i matchen innan dess blev det tapp mot Getafe, men i övrigt har man plockat bra med poäng hemma. 2-2 mot Real Madrid är också ett riktigt bra resultat. Malaga är klippt odugliga borta. Fyra oavgjorda och tre förluster är resultatet på bortaplan och i ligan sladdar man betänkligt. Portillo är borta för Malaga vilket är ett stort avbräck. Det är nämligen han som står för det mesta framåt.

1000 kr bonus Spela nu