Speltips Västsjälland Bröndby

DanmarkSpel: Under 2.5 mål till 1.84
Spelbar ner till: 1.80
Spelstopp: 19:00 måndag
Tittar vi enbart på Vestsjællands senaste matcher känns det kanske skumt att sätta ett underspel på den här fajten. Kikar vi på Brøndbys senaste känns det mer naturligt. Om vi då slår ihop resultaten? Nja, mer än då behöver vi analysera för speltipset. Bortalaget övertygar inte direkt för dagen, men så är danska ligan den här säsongen helt upp och ner. Knalljämnt och de klassiska storlagen imponerar inte. Brøndby har tre raka oavgjorda där man har 1-1 i målskillnad totalt. Defensiven är otroligt tajt. Vestsjælland, som är nya för säsongen, startade skapligt, men har tappat på sistone. Man saknar nu målskytten Pinto Borges. Brøndby saknar i sin tur målspottaren Makienok. Rapporterna säger att han är tillbaka i träning, men det är förmodligen för tidigt för en comeback till den här fajten. Det blir målsnålt i Slagelse. Inget av lagen har egentligen råd att förlora. Brøndby kommer nog gå för seger, men vi förväntar oss ingen målexplosion direkt.

Bäst odds hittar vi hos: