Speltips Portugal – Sverige

Spel: Båda gör mål till 2.05
Spelbar ner till: 2.00
Spelstopp: 20:45 fredag
Spelbolagen har i allmänhet en kraftig bias för Portugal i det här dubbelmötet och det är väl förståeligt. Det finns både större stjärnor i Portugal och en större bredd. Men, vi har Zlatan. Maken till form som Ibra kan ståta med för tillfället har vi väl inte sett på år och dar. Har en svensk fotbollsspelare någonsin varit i bättre slag än vad den gode Zlatan är i just nu?

Portugal har en ganska stark defensiv. Framför allt är man fysiskt jobbiga att möta och mittbacksparet är ingen lek att försöka fajtas med. Framåt vet vi vad Portugal kan och det skulle förvåna om inte Ronaldo petar in en balja. Det går att neutralisera honom, men det krävs två gubbar för det och då öppnar det upp för ytor på andra delar av planen. Sverige har haft en imponerande målproduktion på sistone och det finns inget som säger att vi inte skulle kunna göra minst ett mål. Bra värde i att båda lagen gör mål.

Spela till högst odds på: