Speltips Belgien Japan 19/11

Spel: Belgien till 1.65
Spelbar ner till: 1.62
Spelstopp: 20:45 tisdag
Vi vågar inte ens titta på oddsen för Sverige-Portugal. Den matchen lämnar vi därhän och nöjer oss med att sitta framför TV:n och bita på naglarna. Vi riktar i stället vårt spelfokus mot Belgien där Japan kommer på besök. Belgien har ett extremt spännande lag. Av någon anledning har man fått fram ett helt gäng världsstjärnor på kort tid och det finns tillräckligt med kvalitet i det här laget för att spöa vilken nation som helst. Nu ställs man inför ett Japan, som visserligen är fullt dugliga, men som inte är i nivå med Belgien. Belgarna spelar tajt, är hyperfarliga på omställningar och släpper nästan aldrig in mål. Att det blev 0-2 senast mot Colombia var givetvis en plump i protokollet. Det var dock inte alls förstauppställningen som klev ut på gräset. Japan kommer från 2-2 mot Holland, vilket på pappret kan verka imponerande, men någon skräll var det inte tala om eftersom Holland provade en helt del nytt. Innan dess har det blivit pisk mot både Vitryssland och Serbien. Vi räknar med att Belgien visar klassen och plockar hem det här.

Högst odds hittar vi på:
bonus nordicbet