Sajttips: Livescore24

Vi har hittat en ny sajt med liveresultat för fotboll, hockey, tennis, handboll och en hel del annat. Det är en föredömligt enkel sajt med smarta genvägar för aktuella matcher, avslutade matcher och kommande matcher. De flesta tjänster för livescore är en väldig soppa och det är i princip omöjligt att hitta rätt snabbt (Aftonbladet är ett skräckexempel!). På Livescore24 hittar man enkelt alla resultat.

Det är självklart inte bara resultaten som visas. Om du klickar på en match får du upp info om laguppställningar, målskyttar, byten, varningar och mycket annat. Om du klickar på knappen H2H (Head to Head) får du fram info om lagens/spelarnas senaste matcher med formkurvor, inbördes möten och mycket annat som är nyttigt att veta för dig som tycker om att satsa pengar på odds.