Bristol City Bristol Rovers

chelseaSpel: Under 2.5 mål till 2.00
Spelbar ner till: 1.92
Spelstopp: 20:45 onsdag
Football League Trophy (motsvarande ligacupen för lag i de lägre divisionerna) och tungt derby. För närvarande befinner sig City i League One och Rovers i League Two och det är för oddsen på hemmalaget är så pass låga som de är (tillsammans med fördelen av hemmaplan förstås). Bristol City har dock inte direkt övertygat i League One. Rovers har gjort det betydligt bättre i League Two. Fajterna mellan dessa två lag är alltid intensiva och det blir nästan alltid målsnålt. De senaste två mötena har det bara producerats ett enda mål. Det finns självklart en risk att City, som håller en högre klass, kan visa att man är det bättre laget, men vi tror att det blir en knallhård historia där målen inte direkt rasar in.

Spela till högst odds på: