Speltips Franska Öppna Tsonga Chardy

Franska öppna tennisSpel: Över 3,5 set till 1.80 på Betsafe
Spelbar ner till: 1.77
Spelstopp: 15:00 fredag
Nu äntligen börjar vi komma igång på Roland Garros. De första omgångarna är alltid svåra och de ger vi oss aldrig på. I tredje omgången börjar turneringen så smått att sätta sig. Här har vi en fajt mellan två fransmän. Tsonga, som är fransosernas favorit var han än spelar och kanske framför allt på Roland Garros, och Chardy, som är en helt ok spelare, men som inte riktigt har hittat verktygen för topp 10-listorna.

Tsonga har spelat 3-0 mot Bedene och Nieminen i de första omgångarna. Chardy har också 3-0 i båda omgångarna.

Oddsen pekar på att Tsonga ska ha en enkel resa mot Chardy. Det tror inte vi. Chardy har en hård och jobbig serve som ger mycket gratis och Tsonga får kämpa för att bryta. Vem som vinner matcher bryr vi oss mindre om. Vi tar ett spel på över 3,5 set till finfina 1.80.