Speltips Basel Tottenham

speltips europa leagueSpel: Basel DNB till 1.75 på Bwin
Spelbar ner till: 1.70
Spelstopp: 21:05
På St. Jakob-Park i Basel är man brutalt svårslaget. Man fick stryck mot Bayern Munchen i en träningsmatch i januari. Annars är det bara matchen mot Cluj i Champions i augusti som är röd. De mest bisarra är kanske målskillnaden i alla matcher. I tävlingsmatcher har man bara släppt in ett enda mål (Steaua Bukarest i januari) sedan oktober. ETT mål sedan oktober (15 hemmamatcher).

Tottenhams form är tveksam. Dessutom Bale, Defoe och Lennon borta. Gallas spelar inte och Kaboul och Sandro är ju borta sedan länge. Man kanske skulle spela en rak etta, men ett DNB-spel är säkrare. Att det blev 2-2 i första matchen och att Tottenham måste gå framåt lägger vi inte så mycket vikt vid. Basel är urstarka bakåt och har även offensiv kraft så det räcker. Man är också mer vana vid de här situationerna än vad Tottenham är.