Speltips Bundesliga 2

Spel: 1860 München DNB till 1.70 på Ladbrokes mot Aue
Spelbar ner till: 1.66
Spelstopp: 18:00 torsdag
Med det här landslagsuppehållet har det inte funnits särskilt mycket spännande att sätta tänderna i på sistone. Dessutom är ju hockeyn inne i ett skede där det inte spelas så många matcher. Idag torsdag börjar dock de europeiska ligorna att komma igång igen efter uppehållet. Först ut är Bundesliga 2 där 1860 München åker till Aue.

Aue går verkligen inte särskilt bra. Man har börjat plocka lite poäng här och där men det är främst mot lika dåliga eller sämre motstånd. 1860 München kommer inte ha någon chans på direktuppflyttning men har allt att spela för eftersom man kan knipa kvalplatsen. Bortaformen är utmärkt. Försvaret är urstarkt. Faktum är att man inte har släppt in mer än ett mål en ligamatch sedan slutet av november. Några frågetecken kring målskyttet, men det finns klasspelare i laget och vi tror att man kan mäkta med både ett och två mål. Sammantaget är det fint värde i ett spel på DNB på bortalaget.