Bästa oddsen på helgens fotboll

Vi har en fullfjädrad fotbollshelg framför oss i alla de stora europeiska ligorna. Här är lite kort om de största matcherna och de mest intressanta oddsen inför helgen. Alla odds kommer från William Hill som nästan alltid ligger högst på favoriterna i de stora fotbollsligorna.

Premier League

På lördagen är Everton-Manchester City först upp. City är i gott slag och siktar på att fortsätta sin goda trend. Man får dock se upp för ett Everton som är svårslagna hemma och dessutom har revansch att utkräva från FA-cupen mot Wigan förra veckan. City finns till 2.15 på WillHill.

Eftermiddagen är det många intressanta matcher, men mest intressant är kanske Southampton-Liverpool. Ska Liverpool plocka sin fjärde raka i Premier League eller ska Southampton ta poäng för att komma på lite säkrare mark? WillHill erbjuder 1.83 på Liverpool.

La Liga

Real Madrid har lyckats mycket väl på sistone, både i ligan och i Champions League. Finns fortfarande chansen att komma ikapp Barcelona? Kanske inte, men man bör ändå vinna hemma mot Mallorca (1.11 på WillHill).

Barcelona möter Rayo Vallecano och här kan det väl inte bli annat än seger för katalanerna. Oddsen (1.12) pekar i alla fall på det.

Serie A

Juventus ångar på i ligan och är på väg att avgöra det hela. Du får 1.67 på att Juventus vinner borta mot Bologna.

Söndagen bjuder på en intressant match mellan Sampdoria och Inter. Sampdoria i kalasform, särskilt hemma och Inter måste börja leverera för att ha chans på en plats i Champions League. Sampdoria står i 2.37 medan bortalaget Inter står i 3.20.

Kommentarer
  1. Pato
  2. Martin