Spel Sampdoria Chievo

serie aSpel: Sampdoria -0.5 till 2.09 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.98
Spelstopp: 12:30 lördag
Sampdoria har haft en märklig säsong. Man blev uppflyttade till Serie A inför säsongen och målet var att hänga sig kvar. I perioder under säsongen har man varit helt odugliga. Andra perioder har laget varit hur bra som helst. Klart är att det finns en relativt god grundkvalitet i Sampdoria. Sedan Delio Rossi tog över efter Ciro Ferrara har spelet stabiliserats något enormt och på hemmaplan har man kört över Pescara och Roma med sammanlagt 9-1 i målskillnad. Även bortaspelet har skärpts upp ordentligt. Senaste två borta har man spelat 0-0 mot Napoli och Torino. Det krävs fortfarande ett gäng poäng för att Sampdoria ska vara säkra på att hänga kvar nästa säsong och vi tror att man inte släpper på gasen förrän det bara är några matcher kvar.

Chievo är klippt odugliga borta, även om man skrällde mot Lazio för cirka en månad sedan. Säsongen har inte riktigt gott som man ville och en stor anledning till det är att målen från Pellissier nästan helt har uteblivit. Han brukar göra minst 12-13 mål per säsong, men nu är han helt under isen.

Sampdoria har ett bra grepp på Chievo om man ser historiskt sett. Tillsammans med den känsla som finns i klubben tycker vi att det ser bra ut med ett spel på hemmalaget.