Speltips FA-cupen Swansea Arsenal

Spel: Arsenal till 2.10 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 2.07
Spelstopp: 14:30 söndag
Wenger måste ha en titel snart. Han kommer mönstra ett mycket starkt lag, om inte det bästa, mot Swansea i den här fajten i FA-cupens tredje omgång. Inget annat än en seger räknas. Det som talar för Swansea är att man slog Arsenal i Premier League i början av december och att man är bökiga att slå på hemmaplan. Michu har också visat sig vara en fenomenal lirare. Seriens formstarkaste spelare hittar vi dock i Arsenal. Walcott har varit världsklass den senaste månaden.

Reken bygger på Arsenals anfallskraft (även om den var lite blek mot Southampton), Arsenals rutin från cupspel och att Swansea har en semi i ligacupen mot Chelsea på onsdag. Laudrup kan välja att inte riskera några gubbar i den här fajten. Han räknar nog med att det finns större chans att vinna ligacupen (vilket vore en enorm triumf för klubben) än att vinna en massa matcher i FA-cupen.