Speltips bandy-VM Sverige-Ryssland

bandy-vmSpel: Ryssland till 2.75 på Nordicbet
Spelbar ner till: 2.60
Spelstopp: 19:15 torsdag
Om man vill tjäna pengar på betting ska man lägga sina preferenser om vissa lag åt sidan. Här är ett tydligt exempel. Sverige möter Ryssland i bandy-VM. Spelar man med hjärtat sätter man sina pengar på Sverige. Spelar man för att tjäna pengar tittar man först på oddsen. Här är oddsen helt skeva. Ryssland är stora underdogs mot Sverige. Varför kan man fråga sig? Jo, pengarna strömmar ju in på Sverige. Sedan ska vi också lägga till det faktum att Sverige har de facto hemmaplan, även om matchen spelas på “neutral mark”. Både Sverige och Ryssland har, helt enligt planen, krossat allt motstånd. Det är bara finnarna som har stått upp ganska bra. Intressant är att lagen har nästan identisk målskillnad, nämligen 52-6 respektive 52-8. Tittar man på inbördes statistik är det ryssarna som har kommandot.

Nu är den här matchen betydelselös till viss del. Lagen kommer att hamna etta och tvåa i tabellen och kommer därmed inte att möta varandra i semi. Vi tror inte att något av lagen bryr sig särskilt om resultaten i de tidiga matcherna, så det här är bara en prestigematch. Eller bara och bara.

Oavsett, så är 2.75 på Ryssland ett drömodds som bara måste spelas.