Speltips Europa League Liverpool Young Boys

liverpool speltipsSpel: Liverpool -1 (vanligt hcp) till 2.10 på Betsafe
Spelbar ner till: 2.05
Spelstopp: 21:05 torsdag
Både Liverpool och Young Boys går lite knackigt i sina respektive serier. I princip tar man lika många poäng per match. Skillnaden är ju att Premier League är lite starkare än den schweiziska ligan. Den här omgången i Grupp A i Europa League kan vara avgörande för vilka två lag som går vidare från gruppen. Liverpool har ett bra läge att ordna avancemang redan i femte omgången. Det gör man om man vinner hemma mot Young Boys samtidigt som Udinese inte slår Anzhi borta. Det finns alla möjligheter att det kan inträffa.

Rodgers har aviserat att det blir ett ganska toppat lag. Det borde betyda att Skrtel och Agger spelar i mittlåset, att Gerrard får plats på mitten och att Suarez spelar på topp. Sist lagen möttes i Bern vann Liverpool med 5-3 efter en härligt svängig match. Liverpool ställde då upp med ett gäng unga orutinerade spelare. Med det mer tunga artilleriet bör det bli seger här och vi tror till och med på 2-0 eller liknande.

Kommentarer
  1. Pierre
  2. Jeppe
  3. Martin