Speltips Inter Catania

interSpel: Inter till 1.64 på Betfair
Spelbar ner till: 1.61
Spelstopp: 15:00 söndag
Inter i gott slag för tillfället. Fyra raka segrar med 8-2 i målskillnad. Imponerande att hålla undan mot Milan trots en man kort i nästan en halvlek i derbyt senast. Stramaccioni har ärligt talat inte mycket kvalitet att jobba med. Inter, precis som Milan, går igenom en fas där man bygger nytt samtidigt som det saknas pengar. Med den 3-4-2-1 uppställning man har kört med på sistone får Inter dock ut väldigt mycket av sin trupp. Det är svårt för motståndarna att ta sig förbi det tunga fyrmannamittfältet. Samtidigt är man snabba i omställningarna. Catania är på inget sätt ett dåligt lag, men man har ju förtvivlat svårt på bortaplan. Man blir nollade mest hela tiden. Det som är intressant i den här fajten är att oddsen spretar kraftigt. Det är bara att tacka och ta emot och ta det spelbolag som ligger högst!