Speltips Champions League Olympiakos Schalke 04

Spel: Olympiakos 0 till 1.96 på Ladbrokes
Spelbar (inkl DNB) ner till: 1.89
Spelstopp: 20:45 tisdag
Det är några av matcherna i premiären av Champions League som har mycket märkliga odds, eller vad sägs om Real Madrid hemma mot Manchester City till odds kring 1.55??? Det objekt vi direkt ser har ett värde är att spela på Olympiakos hemma med pengarna tillbaka på oavgjort. Det är hemskt att åka till Aten (Pireus) och spela Stadio Georgios Karaiskaki. Den tillrättalagda supporterkulturen vi har i andra delar av Europa finns inte här. Visst, tyskarna är professionella och erfarna, men det är jobbigt ändå. På många sätt är Olympiakos hemmaplan ett riktigt fort. Man har bara två förluster på de senaste 15 hemmamatcherna i Champions League. I ligan åkte man härom veckan på sin första förlust sedan maj 2010! Schalke har inlett Bundesliga helt ok, men det här är en annan sak än att vinna hemma mot Augsburg.