Speltips Sönderjyske-FC Köpenhamn

speltipsSpel: Sönderjyske DNB till 3.20 på Bwin
Spelbar ner till: 2.90
Spelstopp: 17:00

 

Vi fortsätter med spel i danska ligan. Oddsen har hittills varit helt uppåt väggarna för vissa matcher. Så även i fajten mellan Sönderjyske och FC Köpenhamn. Det är solklart att FCK ska vara favoriter, men det är inte lika solklart att dom ska stå i under två gånger pengarna. Det är också så att oddsen stadigt höjts på seger för FCK under de senaste 48 timmarna. Det finns dock fortfarande värde i ett motsatt spel, det vill säga ett spel på Sönderjyske. Hemmalaget mosade Randers med 6-1 för en vecka sedan. FCK tog hand om FC Midtjylland med 4-2. Saken är att FCK verkligen inte imponerade på bortaplan i slutet av förra säsongen och att Sönderjyske är ett ytterst kapabelt lag, särskilt hemma i Haderslev. Vi bara måste prova ett spel på hemmalaget med pengarna tillbaka på oavgjort.

Inga kommentarer