Speltips French Open Gasquet Murray

french open roland garrosSpel: Över 38.5 gem till 1.91 på Betfair (kolla likviditeten precis innan match!)
Spelbar ner till: 1.86
Spelstopp: Måndag 14:30
Murray är lite av en mardrömsmotståndare i Grand Slam-sammanhang för fransosen Gasquet. Två gånger har han åkt på vändningar från att ha varit i förarsätet med 2-0 i set. Här tror vi att Gasquet har goda chanser att ännu en gång pressa Murray ordentligt. Murray känns inte alls oslagbar och Gasquet har hemmapubliken i ryggen. Vi vågar oss inte på ett rakt spel på Gasquet utan tar det säkra före det osäkra och spelar över 38.5 gem. För att spelet ska sitta behöver matchen gå till minst fyra set. Dessutom måste seten vara jämna. Det tror vi inte är någon omöjlighet alls, särskilt inte om man tittar på historiken.

Inga kommentarer