Speltips Sverige-Tjeckien hockey-VM

speltips hockey-vmSpel: Henrik Zetterberg gör mål till 4.50 på Unibet (50 kr riskfritt spel bara idag – klicka här)
Spelbar ner till: 4.00
Spelstopp: 20:15
Vi finner inget värde i ett rakt spel på Sverige i kvartsfinalen mot Tjeckien. Man ska aldrig spela med hjärtat. Odds ner mot 1.60 på en kvartsfinal i VM mot ett kompetent lag som Tjeckien är bara skrattretande. När vi kikar på oddslistorna hittar vi dock ett intressant spel på Zäta. Killen är i storslag och ligger nu trea i poängligan i VM. Främst är det passningsspelet som har suttit perfekt. 11 assist så här långt. Målskyttet har det varit lite sämre med. Bara två mål hittills. Dock är Zäta den killen som skjuter flest skott. Han borde haft en större utdelning, och vi tror att han har bra läge att fylla på målskörden mot Tjeckien.

I gruppspelet blev det 4-1 till Sverige. Så enkelt blir det nog inte i kvarten. Det blir definitivt tajtare spel, och då trivs Zäta som bäst. Vi tror att han kliver fram och helt enkelt avgör den här fajten med åtminstone ett mål.