Speltips Hockey-VM Tyskland Lettland

Spel: under 5,5 mål till 1.72 på Betsson
Spelbar ner till: 1.68
Spelstopp: 20:15
Den som vill se många mål har nog större chanser till det genom att se Schweiz-Vitryssland som går ungefär samtidigt som Tyskland-Lettland. Vi förväntar oss en oerhört tajt match, där inget av lagen kommer att gå för fullt framåt. Resultatet i den här matchen kan nämligen vara avgörande för vilket av dessa lag som kan knipa en kvartsfinalplats. Tyskland inledde med 3-0 mot Italien i en match där man gjorde precis vad som behövdes. Lettland fick stryck av Ryssland med 5-2. Lettländarna hängde inte riktigt med i tempot i den matchen. Tyskarna ska vara favoriter i den här fajten, men dom har aldrig varit kända för att vräka in mål direkt. Allt talar för underspelet men vi ska ha upp mot 1.70 för att spela.