Spel Huddersfield MK Dons

Spel: Under 2.5 mål till 2.00 på Betfair
Spelbar ner till: 1.95
Spelstopp: 20:45 onsdag
Kval till The Championship. Huddersfield vann borta i den första matchen av två mot MK Dons. Mycket imponerande. Det blev 2-0 till Hudds till slut. Grymt slagläge inför returen alltså. Båda dessa lag ligger strax över 2.60 mål i snitt per match över säsongen, men det här är ingen vanlig match. Hudds kommer att bevaka sin ledning och spela mycket disciplinerat. Helst spelar dom nog 0-0 i den här fajten. Hemmalaget är i grunden mycket stabila hemma och släpper inte gärna in mål. Det blir tufft för MK Dons att bryta igenom. Underspelet känns givet på förhand. Återstår då att hitta ett bra odds. De flesta spelbolag ligger lågt här, men Betfair står ut från mängden. Se bara till att det finns tillräcklig likviditet när du lägger spelet. Likviditeten kommer att öka under dagen, men samtidigt kommer oddset att sjunka. Det gäller att hitta den gyllene medelvägen!