Smarta tips för spel på odds

Som du som följer MrBet säkert har full koll på så visar vi alltid två odds för varje spel som vi rekar. Först listar vi det högsta oddset vi kan hitta hos något av de spelbolag som vi själva använder. Sedan listar vi det lägsta möjliga spelbara oddset för ett visst objekt, baserat på den så kallade chansvärdering som vi har gjort för det rekade spelet. Vi räknar ut en procentsats och översätter den till ett odds. Denna service ger vi för att även du som kanske bara har ett eller två spelkonton ska ha chansen att spela på ett objekt med bra värde. Tanken är att du ska klicka dig in på det spelbolag hos vilket du har ett spelkonto och granska det odds som ges. Ligger det över det odds vi har satt som “spelbart ner till” så är det bara att köra.

Vi kan givetvis inte garantera att vår chansvärdering är exakt. Det kan ingen som spelar på sport och delar med sig av sina rekar göra. Chansvärderingen är en bedömning som man gör utifrån de förutsättningar som finns och den kunskap man har om en viss liga eller en viss match.

Du har säkert också märkt att vi ofta försöker hitta alternativa spelvarianter. Har du varit med oss ett tag har du sett att vi inte sällan spelar asiatiskt handikapp. Fördelen med att spela asiatiskt handikapp är att oddsen ganska ofta är lite högre än för så kallade raka spel. Det beror på att odds med asiatiskt handikapp enbart har två möjliga utfall, det vill säga 1 eller 2. Krysset är ju borta från ekvationen. Ett spel på Asian -0.5 är detsamma som ett spel på seger.

Vi har ett återbetalningssnitt på 1.07 över 1200 lagda spel för tillfället. Det innebär att den som har varit med oss från starten har kunnat ta hem sju kronor per lagd hundralapp i snitt per spel. Som alltid – det gäller att spela för det högsta möjliga oddset. Just nu gillar vi odds Betsson för höga odds.