Speltips Chelsea Napoli Champions League

Speltips: Chelsea får över 7 hörnor till 2.50 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 2.40
Spelstopp: 20:45 onsdag
Det här är en match där Chelsea måste vräka på fullt framåt. Man förlorade ju den första fajten i Neapel. Napoli kommer förmodligen ligga lågt och satsa på kontringar. Det är omöjligt att sia om slutresultatet i den här matchen (även om Chelsea bör bara favoriter) så vi kikar på andra oddsmarknader. Fastnar då för antal hörnor för Chelsea. Trycker man på från början kan man nog samla på sig en hel del hörnor. Skulle man fortfarande ligga under i sammandraget i andra halvlek kommer det bli en massiv press.

I Premier League har Chelsea samlat ihop strax över sju hörnor per match. Senast mot Stoke blev det hela 14 hörnor. Statistiken och förutsättningarna inför den här fajten pekar på en match med många hörnor för Chelsea. Med ett odds på över 2.40 för över 7 hörnor är det inget att snacka om. Bara att peta in polletterna.

Inga kommentarer