Speltips FA-cupen Crawley Stoke

Speltips: Stoke till 2.05 på Ladbrokes (1250 kr gratisspel genom den här länken)
Spelbar ner till: 1.95
Spelstopp: 13:00 söndag
Stoke öppnade säsongen på ett alldeles utmärkt sätt. Sedan har man successivt tappat stinget. Nu har man fyra raka förluster. Den senaste kom dock i Europa League mot Valencia, så den kanske man inte kan säga så mycket om. Innan dess förlorade man mot Fulham borta och Sunderland hemma. I Premier League sladdar man. Just nu på 14:e plats. Det verkar som att Pulis taktik (om man nu kan kalla det taktik) har börjat bli sönderläst av de andra lagen. Men, Stoke är ändå Stoke – ett brottartungt lag att möta. Det är helplanspress och tufft spel. Man kanske inte längre kan slå storlagen i Premier League, men när man möter ett klassiskt engelskt lag, som Crawley till exempel, så brukar den rudimentära taktiken fungera.

Crawley var i hetluften redan förra året. Man fick då spela på Old Trafford och gjorde det med den äran. Det blev visserligen förlust, men bara med 1-0. Crawley gör det ganska bra i League 2. Laget ligger just nu på sjätte plats, men det är bara några ynka poäng upp till den absoluta toppen. I senaste matchen fick man dock pisk mot Swindon borta med 3-0. Stoke fixar det här. Med ett så pass trevligt odds som 2.05 är det bara att peta in polletterna.

Kommentarer
  1. deak peasley !
  2. MrBet