Speltips Schalke-Stuttgart

Spel: Schalke till 1.85 på Bet24
Spelbar ner till: 1.82
Spelstopp: 15:30
När Bayern Munchen förlorade borta mot Borussia Mönchengladbach i fredagens kvällsmatch fick plötsligt Schalke 04 och Dortmund chansen att gå upp på samma poäng som Bayerns stolthet och göra toppen av Bundesliga extremt jämn. Schalke ligger fyra i tabellen inför matchen mot Stuttgart, bara tre poäng efter Bayern Munchen. En brutal offensiv där bland andra Huntelaar vräker in mål är en del av framgången. I den sista matchen innan juluppehållet tvålade man till exempel till Werder Bremen med 5-0. Stuttgart har däremot haft problem med målskyttet under perioder. När de spelare man litar på, såsom Cacau, inte levererar blir det svårt att ta sig högre upp i tabellen än den åttondeplats man just nu ligger på. Stuttgart har förlorat sina tre senaste bortamatcher medan Schalke har vunnit sina fyra senaste hemma. Farfan borta för Schalke, annars fullt manskap.

Inga kommentarer