Speltips Chateauroux-Metz

Spel: Chateauroux -0.5 till 2.12 på Ladbrokes (1250 kronor riskfritt spel här)
Spelbar ner till: 2.00 (inklusive rak etta)
Spelstopp: 20:00
Chateauroux ligger på en fjortondeplats i tabellen medan Metz ligger nia. Det skiljer dock bara tre poäng mellan lagen. Den är knalljämn den franska andradivisionen. Metz hade en mycket bra period i november och början av januari då man tog fem raka segrar i ligan. Nu är det inte lika positiva tongångar i klubben. Två raka förluster. Chateauroux inledde vårsäsongen starkt med en stabil seger över Laval. Humöret är på topp. Det som gör att pendeln definitivt slår över på hemmalagets sida är att man saknar ett gäng tongivande spelare inför den här fajten. Duhamel, killen som gör alla målen för Metz, är skadad. Dessutom är flera spelare i Afrika för att spela afrikanska mästerskapen. Som om det inte vore nog med det har Metz dessutom några spelare avstängda.

Inga kommentarer