Speltips Werder Bremen-Dortmund

Spel: Werder Bremen DNB till 2.45 på Unibet
Spelbar ner till: 2.30
Spelstopp: 20:30
Här har oddsmakarna gjort Dortmund till ganska stora favoriter borta mot Werder. Det är något skumt med detta. Visserligen är Werder något försvagade. Bland annat är målvakten Wiese ute. Dessutom är försvaret inte i toppform. Emellertid har man fyra raka skalper på hemmaplan och man ligger faktiskt tvåa i tabellen. Det finns en framtidstro i Werder, något som inte fanns förra året. Dortmund lider av en liten baksmälla efter förra säsongens Bundesliga-titel. Att man har saknat Sahin och Barrios är helt klart. Till kvällens match är Barrios och Götze tveksamma till start. Götze skadade sig lätt under veckans träning. Oavsett om alla Dortmunds stjärnor skulle komma till start borde Dortmund i alla fall inte vara så stora favoriter som oddsen visar.