Speltips Tottenham-Shamrock

Spel: Under 3.5 mål till 1.67 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.62
Spelstopp: 21:00
Här tror såväl spelare som spelbolag att Shamrock kommer att bli en munsbit för Tottenham. Visst, Spurs kommer att vinna över det lilla irländska laget. Dock har Shamrock Rovers en för ett litet lag från en liten liga grym statistik i Europaspelet. Man har spelat många säsonger i Europa och åker sällan på tokpisk. Faktum är att Shamrock är ett ytterst stabilt lag överlag. Förlusten mot Rubin Kazan med 3-0 var den största förlusten i Europaspelet för Shamrock på 15 matcher. Spurs ställde upp med ett reservbetonat lag mot PAOK. Det kommer man göra i dag också. Man har tillräckligt med kvalitet för att avväpna Shamrock oavsett vilket lag man ställer på banan. Notera att Spurs har Arsenal i Premier League i helgen. Man är nog helt klart nöjda med 2-0 i den här matchen i Europa League.