Speltips Lille-CSKA Moskva

Spel: Lille till 1.92 på Unibet
Spelbar ner till: 1.88
Spelstopp: 20:45
Här ligger de flesta spelbolag kring 1.80. Unibet står alltså verkligen ut från mängden. Att kika på asiatiskt handikapp -0.5 är ingen idé. Stora marginaler till spelbolagens fördel här.

Lillehar tappat några tongivande spelare inför säsongen. Men man har också lockat till sig bland andra Pedretti och tog Joe Cole på lån från Liverpool precis innan transferfönstrets stängning. I övrigt har Hazard och Sow kommit igång efter en seg start. Tre raka segrar i ligan nu. Att notera är att Lille är blytunga hemma.

CSKA Moskva delar förstaplatsen i ryska ligan med Zenit. Man har varit stabila hela säsongen, men dagsformen är tveksam. Att kreatören Honda och världsmålvakten Akinfeev är skadade är naturligtvis en katastrof. Förlorade senaste matchen i ligan med hela 4-0, och det på hemmaplan!

Kommentarer
  1. JOC