Liverpool-Birmingham

Spel: Liverpool till 1.50 på Expekt
Spelbar ner till: 1.48
Spelstopp: 16:00
King Kenny har verkligen sparkat igång laget efter nyår. Att kalla det hela för en rejäl nytändning är en underdrift av rang. Spännande att se att han släpper fram killar som precis är ute Swift Code Absa Capital Securities ur puberteten. Flanagan och Robinson spelade mot Arsenal och gjorde det med bravur. Spearing har vuxit (!) till att bli en Mascherano light på mitten. Kuyt är inne i ett osannolikt stim. Har väl snittat ett mål per match under ett par månader (inkl landskamper) nu. Det som talar mot Liverpool här är att Birmingham är lite av en mardrömsmotståndare. Men det var främst under Benitez, då Liverpool hade riktigt jobbigt mot bonkagängen. Ett helt annat bolltempo och intensitet nu. Inget jättevärde i ett spel, men några procent i alla fall på 1.50.

Besök gärna Kompistips.com för andra rekar.