Full pott igår – nya rekar idag

Snyggt jobbat igår. Full pott på våra tre rekar. Modo satt finfint med en Ladislav Nagy i högform. Fulham-Stoke blev inte riktigt så tråkig som vi hade trott men underspelet var aldrig i fara. Ipswich tog hand om Doncaster hemma. 3-2 till slut.
Någon som missade jättematchen mellan Valencia och Malaga. Årets match i la liga? Highlights här.
Ikväll drabbar Real Madrid och Mallorca samman. Allt utom vinst för Real betyder att Barcelona kopplar supergrepp om ligatiteln. 14 raka vinster har
man i ligan nu.
Kvällen bjuder också på Milan-Cesena. Zlatan verkar bestämma det mesta i klubben. Oavsett hur man tolkar veckans presskonferenser (kan ju bara vara snack och lösa rykten) så verkar det som att Cassano är Zlatans favorit. Mil före Pato i alla fall.
Dagens speltips är:
Greuther Furth
Blackburn