Vi fortsätter med spel i Brasilien

Gårdagens brassespel satt finfint och maj ser ut att bli en bra månad för MrBets speltips.

Idag är naturligtvis den stora matchen finalen i Champions League mellan Bayern Munchen och Inter. Skapligt öppen historia. Ska Mourinho ställa upp med sitt patenterade tremannaanfall med Sneijder som trollgubbe och Cambiasso som städgubbe? Ska Robben virvla omkring och snurra upp Inters försvarslinje? Det kan bli en otroligt sevärd final! Kom ihåg att Ribery inte spelar.

Info inför Sverige-Tjeckien hittar du här. Själv hittar jag inte spelbart på det objektet.

Real Union-Numancia 1 till 2.12 på Betfair (ta ditt på 300 kr nu!)
Baskerna från Irun tar emot Numancia. Ett Numancia som inte har mycket att spela för, saknar ett gäng gubbar och dessutom har aviserat att man ska lufta lite reserver. Union har efter en fullständig katastrof till spel mellan typ matcherna 10-30 nu hittar något som kan liknas vid form. Och man slåss för att hålla sig kvar. Motivationsetta om någon!

Botafogo-Goias 1 till 1.72 på Betfair (ta ditt gratisspel på 300 kr nu!)
Nämen så trevligt! Satt och räknade på den här matchen länge och väl och kom fram till ett implied odds på 1.55. Får man då 1.72 är det bara att tacka och ta emot. Goias har förlorat sex raka matcher borta. Botafogo spelade senast 3-3 mot tunga Santos. Det här året ska det vara klasskillnad mellan lagen, till Botafogos fördel.