Tre söndagsdrag

Strömsgodset-Start 1 till 2.40 på Unibet
Hemmalaget har vunnit sina tre hemmamatcher och sist var man värd segern borta mot Molde. En klantig utvisning förstörde chanserna på slutet. Start gör det bra och vräker in mål. Men det kommer bli oerhört tufft borta i Drammen.

Venlo-Nijmegen 1 till 2.26 på Betfair
NEC har ingenting att spela för. Det har dock hemmalaget som behöver poängen för att hålla sig kvar. NEC:s målskytt numero uno – Vleminckx – spelar inte idag vilket är ett tungt avbräck.

Borussia Dortmund-Hoffenheim Dortmund hcp -1 till 2.50 på Betsafe
Dortmund har ett lysande läge att hopp upp på tredjeplatsen och ta ett ordentligt kliv närmare CL nästa säsong. Man har skaplig form. Hoff har slutat spela fotboll. Ett mål på senaste sex matcherna har man mäktat med framåt. Man har heller inget att spela för.

Niclas Alexandersson gästtippar på AB.