Tre fina värdeodds på söndagen

Racing-Banfield 1 till 1.88 på Betfair
Argentina. Banfield behöver inte bry sig om ligan. Man har Copa Libertadores i veckan. Managern har mellan raderna sagt att han kommer att spela med reserver och unga spelare. Racing behöver poäng i ligan. Starka hemma.

Brann-Strömsgodset Över 3,5 mål till 2.65 på Betfair
Det är bara att kolla på dom senaste matcherna för dessa lag för att se att det bör bli målrikt. Nästan alla spelade matcher hittills har slutat med fyra mål eller fler. Dessutom blir det alltid målrikt mellan lagen. Någon gång ska det bli dåligt med mål men oddsen är för höga.

Marseille-St Etienne Marseille -1,5 till 1.83 på Betsafe
Marseille har verkligen kopplat greppet om Ligue 1 och när man spelar hemma på velodromen, ja då vinner man. St Etienne åker till Marseille utan tanke på att ta poäng. Man behöver heller inte poängen direkt. 3-0 och 4-1 senaste två matcherna hemma för Marseille.