Slovakien och Slovenien

Slovakien-Norge 1 till 2.40 på Expekt
Slovakien är på god väg att bli ett nytt storlag i Europa. Vidare till VM-slutspel är man och när det då vankas träningsmatch så är man nog taggade att elda upp hemmafansen med offensivt spel. Norrbaggarna har lyft sig med Drillo men det finns saker att jobba med. Förväntar mig lite experimenterande. Olika uppgifter om Carew är med eller inte. Utan Carew är spelet klockrent ner till 2.20. Med Carew bör 2.40 spelas.

Slovenien-Qatar Slovenien -1 till 2.04 på Betsafe och Båda lagen gör INTE mål 1.83 på Betsafe
Slovenerna fick nitlotten när det gällde att hitta en träningskompis. Visst, Qatargubbarna är skapliga men om Slovenien är ett topplag i Championship är Qatar i nedflyttningsstriden i League One med lag som Exeter och Wycombe. Slovenernas försvar är urstarkt och dom kommer inte släppa till något så det spelet är redan hemma. Sen gäller det bara att peta in två framåt och det tror jag att dom gör.

AB spel med ny spelexpert.
Europatipsförslag på AB.