Fem klockrena rekar för lördagen

Mönchengladbach-Wolfsburg 1 DNB till 2.05 på Betfair
Wolfsburg åkte till mörkaste Ryssland i torsdags och snikade till sig ett oavgjort resultat. Helt ok. Men det var i torsdags. Nu har man tidig match borta mot ett taggat Borussia. Hemmalaget har 6-3-3 hemma och det är där man tar dom flesta poängen. Har slagit både Bremen och Schalke hemma på sistone. Wolfsburg skapliga borta, men inte oslagbara direkt. Hemmalaget ordinarie, Wolfsburg saknar ett par ordinarie. Två matcher på mindre än 48 timmar ska bara ge utslag idag.

Lyon-St Etienne Under 2,5 mål till 1.90 Betfair
Ok, Lyon gick vidare mot Real Madrid (inte helt otippat om ni frågar mig). Humöret borde vara på topp. Nu har man också häng på täten efter en räcka fina matcher. Framför allt har man inte släppt in några mål. Så allt borde tala för seger för Lyon, eller hur? Men det här är ett derby, ett tokhett sådant! Så typ 1.35 på Lyon känns inte jättesexigt. Men, underspelet är det däremot mer värde i. Statistiken visar på 2.33 mål per match för lagen under denna säsong. Lyon hemma brukar sluta med 2-0, 1-0. St. Etienne borta är ingen glamour. Man går helt enkelt för 0-0. Grisigt och tufft kommer det bli idag. Och det tjänar bortalaget på.

Red Bull Salzburg-Kapfenberg Kapfenberg +2 till 2.65 på Betsafe
Efter att ha smaskat in hur många bollar som helst per match under hösten har det börjat gå troll i Salzburgs målskytte. 15 mål på senaste 11 matcherna skrämmer ingen. Formen är inte klockren direkt. Man leder dock ligan med sex poäng. Bortalagets tabellplacering är inte imponerande men laget har visat skaplig form på sistone, bland annat i matcherna mot Wienlagen. Man ska alltid komma ihåg att det är förbaskat svårt att göra mål i fotboll. Och inget lag gör en massa mål på beställning. Kan man då få +2 på ett kapabelt lag till 2.65 så är det spelbart direkt!

AEK-Kavala Under 2,5 till 1.84 på Betfair
Snittet för dessa lag tillsammans är 2.26 mål per match. Skrällaget Kavala håller på att snika till sig en kvalplats till spel i Europa nästa år. AEK har en riktig mellansäsong. Inga pengar. Inget flyt. Men AEK är ett tyngre lag och har mer rutin. Kavala kommer inte få ens ett inkast gratis. Gör AEK 1-0 så är matchen slut. Gör Kavala 1-0 så kan AEK kvittera men inte mer.

Chivas-Pumas 2 DNB till 2.75 på Unibet
Mexiko. Chivas gick på en riktig mina borta mot Jaguares förra veckan. 4-0 i baken. Början på en liten svacka? Annars leder man serien. Men man gör inte särskilt mycket mål. Målskytten numero uno, Hernández, har helt tappat formen. Pumas är i jätteform. Tre raka i ligan. Man spelade visserligen cup i veckan, men enligt matchreferaten så var det mest kids och reserver som lirade. Pumas kommer att göra mål på Chivas i natt. Gör man två så vinner man. Gör man ett kan det bli oavgjort.

AB Dagens bästa spel hittar du här.