Bofors vinner över Malmö

Bofors-Malmö 1 till 2.25 på Betsafe
Första kvalmatchen i kvalet till kvalet till Elitserien. Det är något med hockey och tusen olika play-off-koncept! I seriespelet slutade man bredvid varandra, men Bofors hade ett klart övertag. Vann tre av fyra och båda hemmamatcherna. Bofors klart bättre form in i kvalspelet. Malmö kommer behöva haka och grisa och då straffas man i boxplay. Kanske att man om man släpper in en eller två utan att göra mål själva börjar tänka på att man har två hemmamatcher att avgöra på. Beräknar Bofors chanser till 50 %.

Uppdat:
Hammarby-Villa Lidköping Under 9,5 mål till 2,00 på Expekt
Har räknat på den här matchen hela dagen. Att Bajen vinner, fine, men handikappet på -3 och liknande för Bajen rör jag inte. Spelvärt är dock underspelet. Hur jag än vrider och vänder på statistiken så är oddset på underspel på linen 9,5 mål för högt. Vid seger går Bajen vidare. Det gör dom säkert, men det behöver inte bli någon glamourbandy för det. Villa lyckades sega ner Edsbyn totalt i kvarten med uppoffrande och tajt försvarsspel och jag tror man kan hålla spelet tajt ett bra tag mot Bajen.

AB spel hittar du här.